Bertucci's Nolio Pizza Recipe



Ingredients:

    * 1 medium yellow onion
    * 1 teaspoon white pepper
    * 1 cup heavy cream
    * 1/2 lemon
    * 1 1/2 cup shredded prosciutto
    * 1 1/2 cup shredded mozzarella cheese
    * 1 package Pilsbury pizza dough (or home made).
    * Olive oil.

Directions:

Preheat oven to 400 F.

Boil heavy cream until thickened. Add white pepper and the juice from a half of a lemon. Slice onion very thin so that you are left with rings. Saute onion rings in olive oil until they are starting to get brown.

Assemble pizza as follows:

Unroll pizza dough onto a non-stick pizza pan. Add cheese, then prosciutto.  Add the cream mixture at a time to the pizza, a tablespoon at a time, forming little puddles spread around the pizza. Drain the onions and put them on last. They will continue to carmelize as the pizza bakes. Bake 8-10 minutes. Don't over bake. You don't want to "dry out" the pizza.