Pizza Dough And Sauce Recipe



Ingredients:

***Pizza Dough***

    * 3/4 tablespoon yeast
    * 1 1/2 cup water
    * 1 1/2 teaspoon salt
    * 3 tablespoons oil
    * 4 cups flour

***Pizza Sauce***

    * 6 ounces can tomato paste
    * 1/2 cup wine or water
    * 1 teaspoon oregano
    * 1 teaspoon salt
    * 1 tablespoon sugar
    * 1 tablespoon vegetable oil or olive oil
    * 1 1/2 tablespoon parmesan cheese



Directions:

Dissolve yeast in water (You can add a pinch of sugar). Stir in salt, oil and half of flour. Gradually add remaining flour, mixing well. Knead 8-10 minutes or until smooth and elastic. Place in greased bowl and let rise until double (1/2-1 hour). Punch down and let rise again until double.

Punch down and divide. Pan out on pizza pans. Top with pizza sauce & toppings. Bake at 400 for 20-25 minutes.

Pizza Sauce: Mix all ingredients together, blending well (You can also add a few sprinkles of garlic powder if you want).

Top with meats, cheese and other toppings.