Corn Tortilla Pizzas Recipe



Ingredients:

    * 1 1/4 pound ground beef
    * 1 small onion, chopped
    * 1/2 cup chopped green pepper
    * 3 cans (6 ounce size) tomato paste
    * 1 1/4 cup water
    * 1 cup salsa
    * 2 cups fresh or frozen corn
    * 1 1/2 cup chopped fresh tomatoes
    * 3/4 cup chopped ripe olives
    * 1 envelope taco seasoning
    * 3 teaspoons garlic powder
    * 1 1/2 teaspoon dried parsley flakes
    * 1/2 teaspoon dried oregano
    * 1/8 teaspoon salt
    * 1/4 teaspoon pepper
    * 32 corn or flour tortillas (6 inch size)
    * 8 cups shredded mozzarella cheese

Directions:

In a skillet, cook beef, onion and green pepper over med. heat until meat is no longer pink; drain. In a bowl, combine tomato paste and water until blended; add salsa. Stir into meat corn, tomatoes, olives and seasonings.

Place tortillas on ungreased baking sheets. Spread each with 1/4 cup meat mixture to within 1/2 inch of edge and sprinkle with 1/4 cup of cheese.

Bake at 375F for 5-7 minutes or until melted.